Before

Before - Kitchen and Living area were separated by a wall before renovation.

Before Photo

Before - The master bathroom was very dated and old

After - Kitchen

After - The wall was removed to create an open and spacious entertainment area.

After

The centre island was topped with a beautiful natural granite countertop

isometrix-2050comox127402

After

The ceiling was dropped over the cooking area in order to accommodate a unique recessed vent hood as the ceiling is low. The column was dressed in half inch irredescent mosaic tile.

After - Master Bathroom

By using light colours and updated lights really beautified the bathroom

After

The bathtub in the second bathroom was replaced with a spacious walk-in shower.

After - Second Bathoom

A large lighted mirror enlarged the feeling of the small bathroom and custom vanities were designed to maximize storage space.